4+1 Λειτουργίες της Kibry που ίσως δε γνωρίζατε

4+1 Λειτουργίες της Kibry που ίσως δε γνωρίζατε

Είμαστε σίγουροι ότι για να βρίσκεστε σε αυτήν τη σελίδα κάπου κάπως ακούσατε ή (ακόμη καλύτερα!) παρατηρήσατε οι ίδιοι την υπεροχή του συστήματος καθαρισμού Kirby! Μιλάμε φυσικά για το ανανεωμένο, σύγχρονο σύστημα καθαρισμού Kirby Avalir 2 κατασκευασμένο από χυτό αλουμίνιο για να διαρκεί… ες αεί! Ακόμη κι αν γνωρίζετε ότι η Kirby είναι στην κορυφή της πυραμίδας της καθαριότητας, πόσες από τις μαγικές της λειτουργίες έχετε υπόψη;

Σίγουρα ρουφά τη σκόνη, αλλά μήπως μπορεί μια Kirby επίσης να φυσήξει αέρα; Αναμφίβολα γνωρίζετε ότι μπορεί να σκουπίσει τα χαλιά σας άψογα, μήπως όμως μπορεί να κάνει και κάτι παραπάνω; Είναι άραγε κατάλληλη για ξύλινα πατώματα ή για την καθημερινή μάχη με τις τρίχες των χνουδωτών μας φίλων; Όλα αυτά τα ερωτήματα τα λαμβάνουμε καθημερινά στους λογαριασμούς μας στα Social Media είτε μέσω σχολίων είτε μέσω μηνυμάτων και αποφασίσαμε να σας τα απαντήσουμε ολοκληρωμένα και εδώ!

Ας μάθουμε, λοιπόν, 4+1 λειτουργίες της Kirby και που ίσως δε γνωρίζετε.

 

4+1 Λειτουργίες της Kibry που ίσως δε γνωρίζατε

Φύσημα/φούσκωμα: Ένα μάλλον από τα άγνωστα χαρακτηριστικά της Kirby είναι ότι μπορεί να φυσήξει και να φουσκώσει! Ακριβώς, δε λειτουργεί άψογα μόνο για να ρουφήξει τη σκόνη και τις βρομιές που άλλες σκούπες αφήνουν πίσω, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για το ακριβώς αντίστροφο. Ξεκινήστε αφαιρώντας τη σακούλα. Στη συνέχεια, συνδέστε τον σωλήνα του εργαλείου και τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα διάφορα εξαρτήματα φουσκώματος! Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να φουσκώσετε εύκολα και γρήγορα ένα φουσκωτό στρώμα ή μία βάρκα για τις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις! Μπορείτε ακόμη να ξεσκονίσετε!

Σαμπουανιέρα για το πλύσιμο των χαλιών: Φανταστείτε να μπορούσατε να πλύνετε με ευκολία τα χαλιά στο σπίτι χωρίς να χρειάζεται να τα στείλετε (για μία ακόμα φορά) στο καθαριστήριο μπαίνοντας σε περιττά έξοδα κάθε τόσο… Μοιάζει πραγματικά φαντασία μία ηλεκτρική σκούπα να πλένει τα χαλιά σας! Και είναι, γιατί μια απλή σκούπα δεν μπορεί να το κάνει αυτό. Η Kirby όμως, όπως αναφέρουμε συνεχώς, δεν είναι μια απλή σκούπα, αλλά ένα πλήρες σύστημα καθαρισμού! Και μπορεί να κάνει και αυτό, να σαπουνίσει χαλιά, ταπετσαρίες και κηλίδες! Διαθέτει πολλά εξαρτήματα που σας επιτρέπουν να πλύνετε σχεδόν οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε και όχι μόνο τα χαλιά σας. Λοιπόν, τι λέτε; Τέρμα τα περιττά έξοδα;

Καθαρισμός σκάλας/Συλλογή τριχών κατοικίδιων ζώων: Το ειδικό βουρτσάκι καθαρισμού που διαθέτει η Kirby σάς επιτρέπει να καταθίζετε και τις πιο δύσκολες επιφάνειες, όπως είναι οι σκάλες, και κυρίως, για τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων, είναι η τέλεια λύση για δώσετε ένα τέλος στις τρίχες του ζώου σας που βρίσκονται κυριολεκτικά πάντου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη βούρτσα της Kirby για να καθαρίσετε εύκολα τις τρίχες των χνουδωτών σας φιλαράκων από οποιαδήποτε επιφάνεια ή να καθαρίσετε τις σκάλες χωρίς να σέρνετε μια βαριά ηλεκτρική σκούπα στο πλάι σας.

Kirby Avalir 2: Γνωρίστε το πιο σύγχρονο μοντέλο του συστήματος καθαρισμού Kirby

Καθαρισμός στρωμάτων: Όταν ανεβάσαμε στους λογαριασμούς μας στα Social Media το σχετικό βιντεάκι με την ολιγόλεπτη παρουσίαση της Kirby να καθαρίζει ένα στρώμα (!) φυσικά τα σχόλια ήταν πολλά, τόσο απορίας όσο και έκπληξης. “Πώς γίνεται να καθαρίζει στρώμα μία σκούπα;” μας ρωτήσατε. Όμως μην ξεχνάτε ότι το σύστημα καθαρισμού Kirby Avalir 2 έχει πολλές και μαγικές λειτουργίες! Μία από αυτές είναι ο καθαρισμός στρωμάτων. Με το ειδικό της εξάρτημα σας απαλλάσσουν από ακάρεα και λοιπές βρομιές που βρίσκονται στα στρώματά σας και είναι υπεύθυνες για τόσα κακά. Μήπως έχετε αλλεργίες; Είστε σίγουροι ότι δεν υπάρχουν χιλιάδες αλλεργιογόνα στο στρώμα σας; Δώστε λίγα λεπτά στην Kirby και θα σας εξασφαλίσει ένα στρώμα καθαρό… πραγματικά καθαρό!

Καθαρισμός/γυάλισμα σκληρών δαπέδων: Μία από τις ερωτήσεις που δεχόμαστε συχνά είναι ακριβώς αυτή, αν δηλαδή η Kirby κάνει για ξύλινα πατώματα ή για σκληρά δάπεδα γενικότερα. Η απάντηση είναι φυσικά ένα φωτεινό “ναι”! Και όχι μόνο αυτό, το σύστημα καθαρισμού Kirby μπορεί να σας βοηθήσει να γυαλίσετε, και να τρίψετε ακόμη, εύκολα και γρήγορα, το σκληρό σας δάπεδο! Διαθέτωντας μεγάλη γκάμα από γυαλιστικά και buffers, μπορείτε να βρείτε αυτό που ταιριάζει ακριβώς στην επιφάνεια που θέλετε να αλλάξετε και να την κάνετε να φαίνεται σαν καινούργια!

4+1 Λειτουργίες της Kibry που ίσως δε γνωρίζατε

Για περισσότερα από 100 χρόνια, το σύστημα οικιακού και επαγγελματικού καθαρισμού Kirby είναι διάσημο για την ποιότητα, την αξιοπιστία και την απόδοσή του. Αλήθεια, εσείς ποιο μοντέλο γνωρίζετε και χρησιμοποιείτε;

Το ανανεωμένο και σύγχρονο σύστημα καθαρισμού Kirby Avalir 2 είναι κατασκευασμένο από χυτό αλουμίνιο με χαρακτηριστικά πέραν της απλής ηλεκτρικής σκούπας μετατρέποντάς το εύκολα σε σύστημα βαθύ καθαρισμού, σε σύστημα πλύσης χαλιών, σε buffer δαπέδου και πολλά πολλά άλλα. Κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2018, υποσχόμενο στους πελάτες του ένα σύστημα που ικανοποιεί όλες τις ανάγκες τους για σκούπισμα και καθαρισμό χαλιών στο πιο βολικό πακέτο. Και πραγματοποιεί κάθε μέρα αυτήν του την υπόσχεση! Η Kirby δεν είναι σκούπα, είναι ένα πλήρες σύστημα οικιακής και επαγγελματικής φροντίδας. Χωρίς να χρειάζεται να επενδύσετε σε πολλές συσκευές ή να αλλάζετε συνεχώς μοντέλα και τελικά να προσπαθείτε να βρείτε χώρο για να τα αποθηκεύσετε όλα, η Kirby Avalir 2 είναι ΟΛΑ όσα χρειάζεστε… σε ένα πολυμηχάνημα!

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για την Kirby Avalir 2, Tips καθαριότητας και να λύσετε συχνές απορίες, μείνετε συντονισμένοι στο Blog της Kirby Ligdianos! Πολλά νέα άρθρα έρχονται σύντομα!


Αν ενδιαφέρεστε για μία εντελώς δωρεάν παρουσίαση του Συστήματος Καθαρισμού Kirby, χωρίς καμία περαιτέρω δέσμευση, καλέστε μας στο +30 210 220 7848 ή στείλε μας email στο kirby@ligdianos.gr!

Ένας έμπειρος πωλητής μας, θα χαρεί να σας παρουσιάσει την υπεροχή της Kirby και να λύσει κάθε σας απορία.