ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΚΟΥΠΑ, ΘΕΣ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ KIRBY!

Επενδύετε πολλά στο σπίτι! Βοηθήστε στην προστασία αυτής της επένδυσης και παρατείνετε τη διάρκεια ζωής του χαλιού, των δαπέδων και των επίπλων σας με την καλύτερη ηλεκτρική σκούπα: ένα σύστημα Kirby. Για περισσότερα από 100 χρόνια, οι πελάτες μας επωφελήθηκαν από την σίγουρη καθαριότητα που μόνο η Kirby μπορεί να προσφέρει. Εδώ είναι μερικοί μόνο λόγοι για να επενδύσετε.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΣΩΣΤΑ

Το αποκλειστικό μας πρόγραμμα Lifetime Rebuild θα κρατήσει το σύστημα Kirby σας να λειτουργεί το ίδιο ισχυρό για πολλά χρόνια.

ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΕΡΑ

Το φιλτράρισμα Kirby Micron Magic® HEPA παγιδεύει αλλεργιογόνα σωματίδια.

ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΗ ΕΥΕΛΙΞΙΑ

Μετατρέπεται εύκολα σε κάνιστρο ή ηλεκτρική σκούπα χειρός και επεκτείνεται για να επιτρέψει το πλύσιμο χαλιών και επίπλων, τρίψιμο πλακιδίων και αρμών, γυάλισμα σκληρών δαπέδων και πολλά άλλα.

ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

Να είστε σίγουροι γνωρίζοντας ότι τα συστήματα Kirby έχουν κατασκευαστεί στην Αμερική για περισσότερα από 100 χρόνια, από υπαλλήλους αφοσιωμένους στην τέχνη τους, καθιστώντας μια Kirby την καλύτερη επένδυση που μπορείτε να κάνετε.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ

Κουραστήκατε να αντικαθιστάτε την ηλεκτρική σας σκούπα κάθε λίγα χρόνια;; Φτιαγμένη από χυτό αλουμίνιο για να διαρκεί μια ζωή, αλλά και η συμπαγής και ελαφριά κατασκευή της την κάνει ασύγκριτα το καλύτερο στην κατηγορία του μηχάνημα.

ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Ο καινοτόμος σχεδιασμός προϊόντων της Kirby παρέχει κορυφαία ροή αέρα στον κλάδο, ενώ οι αποκλειστικές μας δυνατότητες όπως το Tech Drive® κάνουν τον χειρισμό παιχνιδάκι.

Χρησιμοποιήστε τα αξεσουάρ της Kirby για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το σύστημα Kirby! Από ανταλλακτικούς εύκαμπτους σωλήνες μέχρι χειροκίνητες θήκες, το σύστημα καθαρισμού σπιτιού Kirby σας κάνει πολλά περισσότερα από μια ηλεκτρική σκούπα! Έχει ακόμη τη δυνατότητα να καθαρίζει πολλούς διαφορετικούς τύπους δαπέδων, όπως μοκέτα, σκληρά δάπεδα, πλακάκια & αρμούς, και μπορεί ακόμη και να γυαλίζει σκληρά δάπεδα! Αυτά τα προαιρετικά εξαρτήματα είναι διαθέσιμα για να κάνουν τον καθαρισμό γρήγορο και εύκολο.