Υποστηριξη & Service.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗΣ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ KIRBY ΕΦ’ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ

Το σύστημα της Kirby όντας Αμερικανικής κατασκευής και παγκοσμίου φήμης είναι κατασκευασμένο για να διαρκεί και να διαρκεί…

Ως ιδιοκτήτης μιας Kirby, μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα Lifetime Factory Rebuild για να την ανακατασκευάσετε από το ειδικά εκπαιδευμένο Τμήμα Ανακατασκευών της KIRBY. 

Οι ειδικοί θα αποσυναρμολογήσουν πλήρως τη Kirby σας, θα καθαρίσουν, θα επισκευάσουν ή θα αντικαταστήσουν όλα τα εξαρτήματα, πάντοτε με τα γνήσια ανταλλακτικά της KIRBY και στη συνέχεια θα αμμοβολήσουν και θα γυαλίσουν τα μεταλλικά μέρη ώστε να αποκτήσουν ξανά μια λαμπερή νέα εμφάνιση. Δεν σταματάμε όμως εκεί! Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία επιθεώρησης και αντικατάστασης, η Kirby σας ελέγχεται με τα ίδια πρότυπα που απαιτούνται όπως όταν κατασκευάστηκε για πρώτη φορά ώστε να επιβεβαιωθεί η καλή λειτουργία της και να σας επιστραφεί.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ!

Στείλτε μας με email μια φωτογραφία ή ένα βίντεο όπου χρησιμοποιείτε την πρόσφατα ανακατασκευασμένη Kirby σας και πείτε μας για την εμπειρία αυτή! Πείτε μας γιατί αγαπάτε τη Kirby σας τόσο πολύ ώστε να την ανακατασκευάσετε. 

ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ;

Η ομάδα των τεχνικών και του service μας είναι πάντα παρόν για να  απαντήσει σε όποιες ερωτήσεις και απορίες σας!

Μπορείτε να νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια με την Kirby σας, γνωρίζοντας ότι καταρτισμένοι και επίσημα εξουσιοδοτημένοι τεχνικοί θα πάρουν στα χέρια τους την Kirby σας για να κάνουν το προγραμματισμένο service της περίπου κάθε 3 χρόνια, έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία την οποία αναλαμβάνει το αρμόδιο τμήμα ως υπενθύμιση.

Τηλ. Υποστήριξης & Service Kirby: 210 220 7848