Kirby Avalir 2: Γνωρίστε το πιο σύγχρονο μοντέλο του συστήματος καθαρισμού Kirby

Το ανανεωμένο και σύγχρονο σύστημα καθαρισμού Kirby Avalir 2 είναι κατασκευασμένο από χυτό αλουμίνιο με χαρακτηριστικά πέραν της απλής ηλεκτρικής σκούπας μετατρέποντάς το εύκολα σε σύστημα βαθύ καθαρισμού, σε σύστημα πλύσης χαλιών, σε buffer δαπέδου και πολλά πολλά άλλα. Κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2018, υποσχόμενο στους πελάτες του ένα σύστημα που ικανοποιεί όλες τις ανάγκες τους για σκούπισμα και καθαρισμό χαλιών στο πιο βολικό πακέτο. Και πραγματοποιεί κάθε μέρα αυτήν του την υπόσχεση!

Η Kirby δεν είναι σκούπα, είναι ένα πλήρες σύστημα οικιακής και επαγγελματικής φροντίδας. Χωρίς να χρειάζεται να επενδύσετε σε πολλές συσκευές ή να αλλάζετε συνεχώς μοντέλα και τελικά να προσπαθείτε να βρείτε χώρο για να τις αποθηκεύσετε όλες, η Kirby Avalir 2 είναι ΟΛΑ όσα χρειάζεστε… σε ένα πολυμηχάνημα! Ας τη γνωρίζουμε καλύτερα!

Kirby Avalir 2: Γνωρίστε το πιο σύγχρονο μοντέλο του συστήματος καθαρισμού Kirby

Για περισσότερα από 100 χρόνια, το σύστημα οικιακού και επαγγελματικού καθαρισμού Kirby είναι διάσημο για την ποιότητα, την αξιοπιστία και την απόδοσή του. Η Kirby Avalir 2 είναι το πιο πρόσφατο μοντέλο υψηλής απόδοσης, η καλύτερη στον τομένα της καθαριότητας. Χρησιμοποιήστε τα αξεσουάρ της Kirby για να αξιοποιήσετε στο έπακρον το σύστημα Kirby! Από ανταλλακτικούς εύκαμπτους σωλήνες μέχρι χειροκίνητες θήκες, το σύστημα καθαρισμού σπιτιού Kirby σας κάνει πολλά περισσότερα από μια ηλεκτρική σκούπα! Έχει ακόμη τη δυνατότητα να καθαρίζει πολλούς διαφορετικούς τύπους δαπέδων, όπως μοκέτα, σκληρά δάπεδα, πλακάκια και αρμούς, και μπορεί ακόμη και να γυαλίζει σκληρά πατώματα! Όλα τα προαιρετικά εξαρτήματα είναι διαθέσιμα για να κάνουν τον καθαρισμό γρήγορο και εύκολο.

Χρησιμοποιήστε τα αξεσουάρ της Kirby για να αξιοποιήσετε στο έπακρον το σύστημα Kirby!

Μερικά από τα εξέχοντα χαρακτηριστικά της είναι τα παρακάτω:

★ Η καλύτερη στην κατηγορία της ηλεκτρική συσκευή καθαρισμού σε όρθια στάση. Κλέβει τη βρομιά που αφήνουν πίσω τους οι απλές ηλεκτρικές σκούπες.

★ Το σύστημα πλύσης με σαμπουάν πολλαπλών επιφανειών της Kirby ενσωματώνεται απρόσκοπτα στην Kirby Avalir 2 για να επιτρέπει το πλύσιμο χαλιών και τον καθαρισμό όλων των τύπων δαπέδων.

★ Διαθέτει ισχυρό, αερόψυκτο μοτέρ δύο ταχυτήτων της σειράς για απόλυτη απόδοση.

★ Είναι σχεδιασμένη για να παρέχει μέγιστη ροή αέρα και αποτελεσματικότητα καθαρισμού.

★ Μετάδοση Tech Drive® Power Assist για την ελαχιστοποίηση της δύναμης ώθησης. Τώρα η χρήση της Kirby είναι ευκολότερη από ποτέ!

★ Ο διακόπτης ποδιού παρέχει 7 διαφορετικά ύψη θέσης καθαρισμού. Απλώς κάνε *κλικ* και βρες τη θέση που απαιτείται για την επιφάνεια που θέλεις να καθαρίσεις.

★ Με φίλτρο HEPA που παγιδεύει τα αλλεργιογόνα σωματίδια.

★ Είναι εξ ολοκλήρου κατασκευασμένη στις ΗΠΑ από χυτό αλουμίνιο με ανθεκτικό γυαλισμένο μεταλλικό φινίρισμα.

Η ιστορία της Kirby: Από το 1906 μέχρι σήμερα!

Λίγα ακόμη (πιο πρακτικά) χαρακτηριστικά:

Πλάτος ακροφυσίου: 39 εκ.

Μήκος σωλήνα: 213,3 εκ.

Κιτ εξαρτημάτων: 15 εξαρτήματα

Μήκος καλωδίου: 7,62 μ.

Τάση: 110/120 volt

Βάρος: 10,5 kg

Ταχύτητα ρολού βούρτσας: 3.200 σ.α.λ. (στροφές ανά λεπτό)

Kirby Avalir 2: Γνωρίστε το πιο σύγχρονο μοντέλο του συστήματος καθαρισμού Kirby Kirby Avalir 2: Γνωρίστε το πιο σύγχρονο μοντέλο του συστήματος καθαρισμού Kirby

Αν έχετε τη δική σας Kirby Avalir 2 ή αν έχετε απολαύσει μία παρουσίαση στον χώρο σας από έναν έμπειρο πωλητή της Kirby Ligdianos, τότε σίγουρα έχετε δει τη διαφορά στο ήδη σκουπισμένο με μία απλή ηλεκτρική σκούπα χαλί σας, όταν αναλαμβάνει δράση η Kirby! Μήπως μείνατε έκπληκτοι με το πόση βρομιά βγήκε από ένα μόνο πέρασμα στο φαινομενικά καθαρό και φρεσκοσκουπισμένο χαλί σας; Ή μήπως ήταν καλοκαίρι και στο φίλτρο της Kirby Avalir 2 εμφανίστηκε…. χριστουγεννιάτικο γκλίττερ; Κι όμως. Συμβαίνει! Τη βρομιά που ήταν πραγματικά βαθιά στις πλέξεις του χαλιού και δεν μπορούσατε να φανταστείτε ότι υπάρχει, η Kirby τη βλέπει!

Αυτό είναι εφικτό χάρη στην εξαιρετική τεχνολογία ροής αέρα της Kirby Avalir 2, του εξαιρετικού ρολού βούρτσας, των τριχών και άλλων χαρακτηριστικών του πολυμηχανήματος Kirby. Μάλλον τώρα καταλαβαίνεται γιατί 500.000 και παραπάνω άνθρωποι σε όλον τον πλανήτη αντικαθιστούν τις σκούπες τους με Kirby!

Εκτός από την αναρρόφηση, η κεφαλή δαπέδου της κάνει μια διαδρομή καθαρισμού 35,5 εκ., αρκετά ευρεία ώστε να διευκολύνει το σκούπισμα μεγάλων περιοχών!

500.000 και παραπάνω άνθρωποι σε όλον τον πλανήτη αντικαθιστούν τις σκούπες τους με Kirby!

Η συναρμολόγη της Kirby Avalir 2 είναι εύκολη και φυσικά έχετε βοήθεια σε κάθε βήμα είτε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης είτε από το ειδικό βιβλιαράκι που συμπεριλαμβάνεται στο πακέτο αγοράς. Λόγω των πολλών εξαρτημάτων που έρχονται με το βασικό σώμα του συστήματος καθαρισμού Kirby ίσως αγχώνεστε για το αν θα τα καταφέρετε, όμως σας διαβεβαιούμε, είναι παιχνιδάκι! Όλοι οι διακόπτες και οι μοχλοί ελέγχου της Kirby Avalir 2 βρίσκονται σε βολικές θέσεις, είναι χειροκίνητοι ή λειτουργούν με ένα πάτημα του ποδιού διευθοκολύνοντας τη χρήση του πολυμηχανήματος.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για την Kirby Avalir 2, Tips καθαριότητας και να λύσετε συχνές απορίες, μείνετε συντονισμένοι στο Blog της Kirby Ligdianos! Πολλά νέα άρθρα έρχονται σύντομα!


Αν ενδιαφέρεστε για μία εντελώς δωρεάν παρουσίαση του Συστήματος Καθαρισμού Kirby, χωρίς καμία περαιτέρω δέσμευση, καλέστε μας στο +30 210 220 7848 ή στείλε μας email στο kirby@ligdianos.gr!

Ένας έμπειρος πωλητής μας, θα χαρεί να σας παρουσιάσει την υπεροχή της Kirby και να λύσει κάθε σας απορία.